Vadelmat

Vadelmakausi kestää tilallamme juhannuksen tienoilta syyskuun alkuun, marjoja poimitaan niin tunneleista kuin avomaalta. Marjat ovat erittäin laadukkaita, isoja ja maultaan erinomaisia. Vadelmat pakataan eri kokoisiin pakkauksiin myytäviksi. Tilalla on myös vadelman itsepoimintaa, kt. Vadelman itsepoiminta.

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää ja tarkkailemme sitä koko ajan. Erityistä tarkkuutta käytämme myös hygieeniseen työskentelyyn. Hygienia on tärkeää tilallamme, siksi poimimme ja pakkaamme marjat käyttäen katkeamatonta hygieniaketjua.

Vadelmia on saatavilla satokaudella

- myyntipisteistämme

- tilamyynnistä

- lähikauppojen HeVi -osastoilta tuoremarjana

- tilaamalla REKO :sta

- ympäri vuoden

- lähikauppojen pakastealtaista pakastemarjana

- verkkokaupastamme kotiinkuljetuksena

Glen Ample

Skotlannissa jalostettu vadelmalajike. Marjat ovat kirkkaanpunaisia, hyvän makuisia ja kooltaan lähes kaksinkertaisia muihin lajikkeisiin verrattuna Marjojen laatu on hyvä ja kestävyys erinomainen.

Ottawa

Kanadalainen jaloste vuodelta 1943. Ottawa on Suomen viljellyin vadelmalajike. Marjat ovat kirkkaanpunaisia, kekomaisia, keskisuuria ja kiinteitä. Marjojen maku on hapahko ja mieto.

Muskoka

Kanadalainen jaloste vuodelta 1950 Ottawan ohella viljellyin lajikkeemme. Marjojen väri on syvän tummanpunainen, ja ne ovat keskikokoisia. Marjat ovat pyöreitä, kiinteitä, sokeripitoisia ja aromikkaita. Marjat irtoavat helposti kannasta.