Tilan arvot ja historiaa

Tilan tuotannossa on etusijalla ollut aina tuotteen tuoreus, hyvä laatu ja maku. Käytämme kaiken ammattitaitomme sen hyväksi että voimme taata tuotteen ensiluokkaisuuden ja asiakkaidemme tyytyväisyyden. Arvostamme työntekijöidemme ammattitaitoa, heidän viihtyvyytensä ja hyvinvointimme on meille tärkeää, siksipä he saapuvatkin tilallemme töihin yhä uudelleen! Tila sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, kaikki kaupungit Seinäjoki, Vaasa ja Lapua ovat lähellä.

Tilamme alkuvaiheet juontavat jo 1600-luvulle, jolloin Isonkyrön kirkkoherra Brenner aloitti maan kuivatuksen ja pelloiksi teon. Näillä pelloilla sijaitsevat nykyisin tilamme mansikkapellot. Toriperinteitä on sekä emännän että isännän puolelta, sillä jo molempien isovanhemmat sekä vanhemmat ovat olleet aikoinaan viljelijöitä ja torikauppiaita, myyden mansikoita, varhaisperunaa ja vihanneksia torilla. Lähiruoan tuottamisessa on siis pitkät perinteet. Tilalla on tuotettu myös maitoa ja viljaa. Tilalla on aina vaalittu ja kunnioitettu luontoa noudattaen hyvää viljelytapaa.

Miksi ostaa meiltä?

Mausta sen jo maistat! Tuotteemme ovat aina tuoreita ja maultaan erinomaisia, niin monet asiakkaamme ovat sen jo itse todenneet.

Lähiviljelyn ansiosta tuotteemme ovat ensiluokkaisia, kuljetusmatkat ovat lyhyet ja tuotteen hiilijalanjälki on pieni.

Tuemme myös paikallisten nuorten työllisyyttä, tarjoamalla heille työpaikkoja. Monelle nuorelle työ tilallamme on myös heidän ensimmäinen työpaikkansa.

Marjamme viljellään vuosien tuomalla kokemuksella, käyttäen mahdollisimman luonnonmukaisia viljelytapoja, mm. mehiläispölytystä sekä tuholaisten petopunkkitorjuntaa sekä puhdasta vettä. Marjamme kasvavat puhtaassa, ihanteellisessa kasvuympäristössä, tuottaen sinulle maukkaita ja turvallisia tuotteita.